ΤΟ ΠΙΟ ΑΥΤΟΜΑΤΟ

Η αρχιτεκτονική του Dynamic Command™, με διπλό συμπλέκτη, σε συνδυασμό με ένα πλήρως ρομποτικό κιβώτιο ταχυτήτων, επέτρεψε σε αυτή τη νέα τεχνολογία να φτάσει σε επίπεδα αυτοματισμού που δεν έχετε ξαναδεί.

Με το πάτημα ενός κουμπιού στο χειριστήριο Command Grip, αφήνετε την πλήρη διαχείριση των ταχυτήτων/περιοχών στο τρακτέρ, το οποίο θα βρίσκει πάντα την ιδανική σχέση ανάλογα με την  εργασία που εκτελείται.

AUTOFIELD / AUTOROAD

Αυτή η προηγμένη λειτουργία κάνει αυτόματα την αλλαγή ταχυτήτων/περιοχών, μέσα σε ένα επιλεγμένο αριθμό σχέσεων. Η λειτουργία AutoField μπορεί να ενεργοποιηθεί στις περιοχές A και B, και να κάνει αλλαγές μόνο μέσα στην κάθε περιοχή. Η λειτουργία AutoRoad μπορεί να ενεργοποιηθεί για κίνηση στο δρόμο, κάνοντας και αλλαγές περιοχών, με δυνατότητα για μέχρι και 16 αυτόματες αλλαγές ταχυτήτων.

GSM II

Χάρη στη λειτουργία GSM II, το σασμάν διπλού συμπλέκτη λειτουργεί σαν ένα συνεχώς μεταβαλλόμενο κιβώτιο ταχυτήτων: δώστε την επιθυμητή ταχύτητα εργασίας και το σασμάν Dynamic Command™ φροντίζει για τα υπόλοιπα. Το σύστημα ρυθμίζει αυτόματα την αλλαγή ταχυτήτων για να διατηρήσει την καθορισμένη ταχύτητα, λαμβάνοντας υπόψη το φορτίο του κινητήρα, την ταχύτητα κίνησης και τις ρυθμίσεις του χειριστή. Οι στροφές του κινητήρα και οι σχέσεις στο σασμάν ρυθμίζονται για τη βελτιστοποίηση της απόδοσης και της κατανάλωσης καυσίμου.

Η ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΔΙΠΛΟΥ ΣΥΜΠΛΕΚΤΗ

ΑΠΟ ΤΗ NEW HOLLAND

Copyright © ΠΑΥΛΟΣ Ι. ΚΟΝΤΕΛΛΗΣ Α.Ε.Β.Ε. | condellispaul.gr