ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Οι σειρές T5 και T6 Dynamic Command™ έχουν σχεδιαστεί για τους σύγχρονους αγρότες με μικτή δραστηριότητα: αγροτική καλλιέργεια και εντατική κτηνοτροφία.

Γεμάτες χαρακτηριστικά που θα ικανοποιήσουν ακόμα και τους πιο απαιτητικούς χρήστες.

Η ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ Η ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΑΠΟ ΕΝΑ NEW HOLLAND


Οι σειρές T5 και T6 παίρνουν ισχύ από τον κινητήρα FPT NEF Φάσης 5, με την τεχνολογία ECOBlueTM HI-eSCR, που ανέπτυξε η FPT Industrial.

Οι κινητήρες αυτοί συμμορφώνονται με τους τελευταίους ακόμα πιο αυστηρούς κανόνες εκπομπών και σας προσφέρουν τέσσερα βασικά πλεονεκτήματα:

Απόδοση: περισσότερη ισχύς, ροπή, απόθεμα ροπής και Διαχείριση Ισχύος Κινητήρα (EPM), διατηρώντας παράλληλα εξαιρετική απόκριση.

Αποτελεσματική λειτουργία: η κατανάλωση (πετρέλαιο συν AdBlue) είναι η ίδια ή καλύτερη από το T6 φάσης 4A. Θα επωφεληθείτε επίσης από τα μειωμένα λειτουργικά έξοδα συντήρησης.

Απλότητα: η απλούστερη εγκατάσταση του κινητήρα εξασφαλίζει μεγαλύτερη ωφέλιμη ισχύ, αφού το σύστημα ψύξης απορροφά λιγότερη ισχύ, παρέχει πιο αποτελεσματική λειτουργία.

Συνεπώς δεν θα υπάρξει καμία αλλαγή στη λειτουργία του οχήματος.

ΓΡΗΓΟΡΟ  Ή ΥΠΕΡΑΡΓΟ; ΕΣΥ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙΣ.


Για συχνές μεταφορές στο δρόμο η λειτουργία ECO με χαμηλές στροφές κινητήρα, προσφέρει οικονομία πετρελαίου και μείωση θορύβου στην καμπίνα. Στην αντίθετη πλευρά, με τον προαιρετικό εξοπλισμό Creeperτο τρακτέρ μπορεί να κινηθεί όσο αργά χρειάζεται. 

ΓΡΗΓΟΡΗ ΡΕΒΕΡΣΑ


Το σασμάν Dynamic Command παρέχει σχεδόν στιγμιαία αλλαγή κατεύθυνσης χάρη στην προηγμένη τεχνολογία της ρεβέρσας. Ιδανική για εργασίες με φορτωτή, που μπορούν να πραγματοποιηθούν πολύ πιο γρήγορα και ομαλά, θα επιταχύνει όλες τις εργασίες.

ΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΦΟΡΤΩΤΗ, ΧΩΡΙΣ ΣΥΜΠΛΕΚΤΗ


Το σύστημα StartStop που επιτρέπει την εργασία με φορτωτή χωρίς την χρήση συμπλέκτη, έχει ως αποτέλεσμα την άνετη λειτουργία, τη μειωμένη κόπωση και τη βελτιωμένη παραγωγικότητα. Πιέστε απλά το φρένο για να σταματήσετε, χωρίς συμπλέκτη. Μόλις απελευθερωθεί το πεντάλ φρένων, το τρακτέρ θα αρχίσει αυτόματα να κινείται.

ΠΡΟΗΓΜΕΝΟ JOYSTICK


Το προηγμένο joystick είναι η τέλεια επιλογή για την συχνή εργασία με φορτωτή. Είτε ταΐζετε στο σταύλο, είτε μετακινείτε μπάλες, η δυνατότητα να χειρίζεστε τις ηλεκτρονικές βαλβίδες βοηθητικών εργασιών και να αλλάζετε ταχύτητες στο σασμάν Dynamic Command με τα ενσωματωμένα στο joystick κουμπιά χωρίς να χρειάζεται να πάρετε το χέρι σας από το χειριστήριο του φορτωτή είναι  ένα «σιγουράκι» στην αύξηση της παραγωγικότητας.

ΚΑΜΠΙΝΑ HORIZON™

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΑΝΕΣΗ, ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΟΡΑΤΟΤΗΤΑ


Τα μοντέλα Dynamic Command διαθέτουν την αναγνωρισμένη και εξαιρετικά αθόρυβη καμπίνα Horizon™, που προσφέρει το καλύτερο περιβάλλον εργασίας στην κατηγορία της, με εξαιρετική εργονομία και εύχρηστα χαρακτηριστικά της κονσόλας SideWinder™. Το νέο άνοιγμα οροφής με πολύ μεγάλη ορατότητα, μαζί με το μονοκόμματο παρμπρίζ και τις μεγάλες γυάλινες επιφάνειες, παρέχουν ασύγκριτη ορατότητα, γύρω από την καμπίνα και ψηλά μέχρι τον ανυψωμένο κουβά – τέλειο για εργασίες με φορτωτή.

ΑΝΕΤΑ ΚΑΘΙΣΜΑΤΑ


Οι αγοραστές του  Dynamic Command™ μπορούν να επιλέξουν ανάμεσα σε τρεις διαφορετικές επιλογές καθισμάτων.

  • Το κανονικό κάθισμα Comfort χρησιμοποιεί ανάρτησης χαμηλής συχνότητας για να απομονώνει τους χειριστές από τις σκληρές δονήσεις.
  • Τα καθίσματα Dynamic Comfort™ διαθέτουν ενισχυμένο μηχανισμό ανάρτησης χαμηλής συχνότητας, με κάλυμμα από δίχρωμο ύφασμα και δέρμα και διαθέτουν θέρμανση δύο σταδίων.
  • Η Deluxe δίχρωμη δερμάτινη σειρά καθισμάτων Auto Comfort™  διαθέτει αυτόματη ρύθμιση βάρους, ενεργή ανάρτηση, θέρμανση και εξαερισμό.

ΚΕΝΤΡΟ ΕΛΕΓΧΟΥ


Τα χειριστήρια κλιματισμού, ο πίνακας φωτισμού, οι πρόσθετες θήκες αποθήκευσης και το ραδιόφωνο έχουν οργανωθεί σε ένα εργονομικό ταμπλό. Υπάρχει ραδιόφωνο με Bluetooth RDS/MP3. Όχι μόνο μπορείτε να δέχεστε τις τηλεφωνικές κλήσεις σας από το handsfree, είστε επίσης σε θέση να ακούσετε τις αγαπημένες σας μελωδίες μέσω ενός MP3 player ή μέσω ενός USB.

ΥΠΟΒΡΑΧΙΟΝΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΕΣΗ ΣΑΣ


Τα τρακτέρ Auto Command ™ και Dynamic Command ™ είναι εξοπλισμένα με το πολυβραβευμένο υποβραχιόνιο SideWinder ™ II της New Holland. Μπορείτε επίσης να επιλέξετε το υποβραχιόνιο SideWinder ™ II με μηχανικές βαλβίδες βοηθητικών εργασιών, το κανονικό κλασικό υποβραχιόνιο ή το αναβαθμισμένο, deluxe υποβραχιόνιο με το νέο joystick πολλαπλών λειτουργιών για ακόμα ευκολότερη λειτουργία.

ΕΚΔΟΣΗ BLUE POWER


Η έκδοση Blue Power αναπτύχθηκε για εκείνους τους αγρότες που αναζητούν την κορυφή. Εδώ η απόδοση και η άνεση είναι ύψιστης σημασίας. Η πιο πολυτελής έκδοση τρακτέρ προσφέρει απόλυτη άνεση, τεχνολογία αιχμής και εντυπωσιακό σχεδιασμό. Αν θέλετε το τρακτέρ σας να ξεχωρίζει στο χωράφι όχι μόνο για την απόδοσή του, αλλά και για την εμφάνισή του, τότε έχετε βρει την απάντησή σας.

LED ΦΩΤΙΣΜΟΣ


Ο σωστός φωτισμός αποτελεί βασική προτεραιότητα της New Holland και επιτυγχάνεται με τις τελευταίες καινοτομίες στον τομέα της αυτοκινητοβιομηχανίας, όπως τα φώτα LED. Ο ολοκαίνουργιος φωτισμός προσφέρει έως και 16 φώτα LED. Φωτεινότερα και με χαμηλότερη κατανάλωση ενέργειας, προσφέρουν μια ευρεία κάλυψη με λευκό φως, μετατρέποντας τη νύχτα σε μέρα. Μπορούν να τοποθετηθούν έως και 6 προβολείς στο μπροστινό και πίσω μέρος της οροφής, ενώ τα υψηλού επιπέδου φώτα δρόμου φωτίζουν σε απόσταση και ανοίγουν το δρόμο για εργασία χωρίς διακοπή.

TERRAGLIDE™. ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ ΣΤΗΝ ΑΝΕΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΔΟΣΗ


Για μέγιστη άνεση σε υψηλές ταχύτητες στο δρόμο, επιλέξτε το σύστημα ανάρτησης εμπρόσθιου άξονα Terraglide™. Πώς λειτουργεί; Προστατεύει τον χειριστή από κραδασμούς όταν βρίσκεται σε ανώμαλες επιφάνειες. Στο χωράφι, το προηγμένο σύστημα ανάρτησης διατηρεί επαφή μεταξύ του ελαστικού και του εδάφους για τη βελτίωση της πρόσφυσης. Η ενσωματωμένη ανάρτηση καμπίνας Comfort Ride™ Cab παρέχει έως και 25% μείωση των κραδασμών που φθάνουν στον χειριστή. Το αποτέλεσμα; Λιγότερη κόπωση στις μεγάλες ημέρες εργασίες, καθώς οι δονήσεις ολόκληρου του σώματος μειώνονται σημαντικά.

ΥΔΡΑΥΛΙΚΗ ΙΣΧΥΣ ΚΑΙ ΕΥΕΛΙΞΙΑ ΔΥΝΑΜΟΔΟΤΗ


Έχετε σκεφτεί ποτέ πόση υδραυλική ροή χρειάζεστε πραγματικά; Η σειρά Dynamic Command ™ είναι εξοπλισμένη με αντλία CCLS 80 λίτρων / λεπτό και διατίθεται επίσης προαιρετική αντλία 110 λίτρων / λεπτό. Ιδανική για εργασίες που απαιτούν πιο μεγάλη παροχή λαδιού. Η New Holland έχει σχεδιάσει το σύστημα CCLS για να λειτουργεί με απόλυτη απόδοση. Το όφελος; Πλήρης υδραυλική ισχύς, πάντα διαθέσιμη στις βαλβίδες βοηθητικών εργασιών και στο υδραυλικό, αλλά μόνο όταν χρειάζεται. Το αποτέλεσμα; Μειωμένη κατανάλωση καυσίμου.

ΕΞΥΠΝΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΕΛΟΥΣ ΣΕΙΡΑΣ


Η πλήρως ενσωματωμένη λύση αυτόματης οδήγησης της New Holland σας δίνει τη δυνατότητα να ορίσετε τη διαδρομή και στη συνέχεια να καθίσετε, να χαλαρώσετε και να απολαύσετε τη διαδρομή. Για λειτουργία αυτόματης οδήγησης και ακρίβεια 1-2cm για βελτιωμένη παραγωγικότητα και αποδοτικότητα, το σύστημα IntelliSteer® είναι η απάντηση. Είναι δυνατή μια ποικιλία διαδρομών καθοδήγησης, από ευθείες διαδρομές A-B έως τις πιο περίπλοκες αυτόματες στροφές IntelliTurn ™ στο τέλος της σειράς.

ΧΕΙΡΙΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΤΡΑΚΤΕΡ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΕΣΗ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΥ ΣΑΣ


Το MyPLM®Connect σας επιτρέπει να συνδεθείτε στο T5 σας από την άνεση του σπιτιού σας μέσω της χρήσης του δικτύου κινητής τηλεφωνίας. Μπορείτε να παραμείνετε σε επαφή με τα μηχανήματά σας ανά πάσα στιγμή, να στείλετε και να λάβετε πληροφορίες σε πραγματικό χρόνο που εξοικονομούν χρόνο και βελτιώνουν την παραγωγικότητα.  Με λίγα λόγια, το MyPLM®Connect θα σας βοηθήσει να μειώσετε την κατανάλωση καυσίμων και να βελτιώσετε την παραγωγικότητα.

Η ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΔΙΠΛΟΥ ΣΥΜΠΛΕΚΤΗ

ΑΠΟ ΤΗ NEW HOLLAND

Copyright © ΠΑΥΛΟΣ Ι. ΚΟΝΤΕΛΛΗΣ Α.Ε.Β.Ε. | condellispaul.gr